Placerile marunte si (ne)vinovate ale femeilor

 

Carrie: Imediat ce intru pe usa, e cu gura pe mine: pe cine ai vazut, unde ai fost, ce s-a intamplat? Am si eu nevoie de timp sa decantez ce se intampla peste zi, sa fiu singura. 

Miranda: Trebuie sa faci niste ajustari. Relatiile sunt dificile. Mi-e dor sa intru in apartamentul meu si sa nu fie nimeni. Totul sa fie linistit. Sa pot face acele lucruri pe care le facem toate cand suntem doar noi. Pe care niciodata n-ai vrea sa te vada prietenul tau ca le faci.

Carrie: Secretul meu de fata single: imi place sa fac o gramajoara de saratele si sa pun jeleu de struguri pe ele. Apoi le mananc in bucatarie, stand in picioare si citind reviste de moda.

Charlotte: De ce in picioare? 

Carrie: E ciudat, dar ma face sa ma simt extraordinar.

Charlotte: Mie imi place sa-mi pun crema pe maini, apoi sa pun manusi de bumbac si sa ma uit la teleshopping. Inainte sa ma marit, stateam o ora in fiecare seara si-mi analizam porii in oglinda. Nu mai fac asta acum, mi-e teama ca Trey va spune ca e ciudat.

Miranda: Asa ar si spune. Nu faci genul asta de lucruri in fata barbatilor.

(SEX AND THE CITY)

 

Adauga in Bookmark acest permalink. Urmareste comentariile noi cu feed RSS pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.